Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Παράξενα πράγματα...

Κι είναι όντως παράξενο πως μπορεί κανείς να συναντήσει διαμάντια της αντιμιλιταριστικής (σίγουρα, καθώς αναφέρεται όπου υπάρχει το τραγούδι), αναρχικής (σύμφωνα με αυτήν εδώ την πηγή -για όσους σκαμπάζουν λίγα ιταλικά-) μουσικής παράδοσης. Ίσως να έχει τεράστια σημασία για κάποιους, αλλά πραγματικά είχα πολύ καιρό (από τους μονοπόδαρους μαίρη) να ακούσω κάτι και να παίζει συνέχεια σε επανάληψη μετά. Οπότε για μένα έχει κατά κάτι μικρότερη.

...κι επειδή η μαλακία του βλογ πάλι δεν το βρίσκει ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε κατευθείαν στο σωλήνα να το ακούσετε.
(σαμποτάζ! άραγε μόνο αυτά που με σκαλώνουν και θέλω να ανεβάσω δε βρίσκει?)


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Λίγο σοβαρά.

Το πραξικόπημα που έλεγα στην προηγούμενη πολυθεματική μπορεί να μην ήρθε στην έκταση και στην ένταση που είχα εκτιμήσει (ακόμα) αλλά ήρθε.
Οι τύποι που κυβερνούν αυτή τη στιγμή έχουν καταλύσει την αστική δημοκρατία ανετάκι. Νομοθετούν με σχέδια νομοθετικού περιεχομένου ώστε να μην χρειάζεται να ψηφίζεται τίποτα, ο τύπος που λέει ότι είναι πρωθυπουργός πατάει στη βουλή μία φορά το χρόνο, τα αστικά δικαιώματα ξεχνιούνται ή καταργούνται ως υπερβολές, οι φασίστες είναι και επίσημα (πάμε σαν άλλοτε) κομμάτι του κρατικού και κομματικού μηχανισμού που κυβερνάει, οι μπάτσοι κάθε είδους κάνουν ότι γουστάρουν, οι δικαστές ζητάνε από τους κατηγορούμενους να αποδείξουν την αθωότητά τους και όχι το δικαστήριο την ενοχή τους, η ζήτηση δηλώσεων πλησιάζει, τα εργασιακά μην τα συζητήσουμε καν, γενικά γαμιέται το σύμπαν...

Όσο δε νοιαζόμαστε για τις δικαστικές μεθοδεύσεις, για τα νομοθετικά άλματα πίσω στο μεσαίωνα, για ότι σκατά γίνεται γύρω μας, παραδινόμαστε σε έναν ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου (καθότι ο ολοκληρωτισμός υπήρχε, οι μέθοδοι καταστολής όχι).
Κι όσο νοιαζόμαστε βέβαια πάλι τα ίδια συμβαίνουν.

...Δεν ξέρω ίσως να φταίει αυτή η βροχερή πρωινή μουντάδα.
Ίσως να φταίει ο κυνισμός μου, διάβασα για τους μετανάστες που πνίξανε οι γλαρόμπατσοι και την απριόρι κάλυψη του μπουζουκόβιου μαλάκα οννεδίτη υπουργού και σχεδόν αδιαφόρησα.
Το ότι δε μου φαίνεται καινούριο ή παράξενο είναι λογικό.
Αλλά σε πόσα και πόσα δεν έχουμε συνηθίσει?
Δε θέλω να συνηθίζω με τη φρίκη.

"Could be anywhere, most likely could be any frontier,
 any hemisphere, no mans land, aint no asylum here"

Ψαλμός :

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κρεμάστε τους φασίστες για να μας κάνουν ίσκιο, αλληλεγγύη στον...

Καταδικάσανε λέει τον "γέροντα παστίτσιο".
Σώπα, έγινε τέτοιο πράγμα?
Δεν το πιστεύω.
Μα για εξύβριση γαμώ την παναγίτσα μου?

Πάρε ψαλμό.
Χριστιανικότατο.

Christian death - stairs/uncertain journey.


Και λίνκι για να κατεβάσετε σε rar όλο τον δίσκο την απίστευτη αυτή δισκάρα (cristian death - only theater of pain) :

ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Τσεκάρετέ το εσείς, ναι?

Υ.Γ. Μη με παρεξηγείτε που επιλέγω εύκολες αναρτήσεις, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τη σήμερον ημέρα!
...


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μόνο ψαλμός.

(και είναι δύσκολο να είναι μόνο ψαλμός...)

Λοιπόν, ένα από τα καλύτερα, αν όχι ότι καλύτερο άκουσα τον τελευταίο καιρό.
Εντάξει δεν είναι όλος ο δίσκος αντάξιος του τραγουδιού που ανεβαίνει εδώ (λέω εγώ) αλλά αυτό το έλιωσα, όταν το πρωτάκουσα έπαιζε ολημερίς.
Πολύ καλή παραγωγή, και καθότι είμαι και αντιεμπορευματικά βλαμμένος εκτίμησα άπειρα που έχουν ελεύθερη συνεισφορά για να το κατεβάσεις, κι αν δεν γουστάρεις πατάς το μηδέν και το κατεβάζεις άνευ αντιτίμου.
Πραγματικά είναι τεράστιο μπράβο η φάση τους.
Και ω ναι, είναι ελληνική μπάντα φίλτατοι!
Εξαιρετικό.
Για να κατεβάσετε το δίσκο τους κλικ ΕΔΩ .

Έλα που δεν μου παίζει το τραγούδι που θέλω για κάποιο ανεξήγητο λόγο.
Κι επειδή δεν έχω σκοπό να βάλω κάποιο άλλο απλά θα λινκάρω το τραγούδι που θέλω.
Εσείς το μόνο που θα κάνετε θα είναι να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ και θα μεταφερθείτε στο youtube να ακούσετε το φοβερό και τρομερό αυτό τραγούδι.

...ολόκληρη ανάρτηση για τη φοβερή μπάντα, το καταπληκτικό τραγούδι και όλα τα σχετικά και ούτε μία αναφορά στο όνομά τους? Κρίμα

One leg mary - a big win for boredom.

Α, κι έχει και η ρόζα της φωτιάς δωράκι για όλους μας, κι αφού στηρίζω τους εγχώριους one leg mary ας στηρίξουμε και τους υπόλοιπους που προτείνεται στην επίσης άνευ αντιτίμου κατεβαζόμενη συλλογή που έφτιαξε η ρόζα. ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βρείτε το λινκ και να κατεβάσετε τη συλλογή.