Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Είναι στιγμές...(Πολυθεματική Νο5)

Στρατόπεδα συγκέντρωσης;
Βρε ουστ που θα τους ταΐζουμε κιόλας...και τι, θα πληρώνουμε για να τους διώξουμε πίσω στη βρωμοχώρα τους; Λες κι εμείς έχουμε καμία σχέση με τη χώρα τους ή φταίμε που την εγκαταλείπουν. Τι, δεν είναι έτσι;
Εγώ λέω να το κάνουμε όπως οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές με τους εβραίους, να τονώσουμε και την οικονομία της χώρας με εξαγωγές. Σε σαπούνι.
Εεεεεε, καλό?

23 Μαρτίου του σωτήριου έτους 2012:
80's Gathering του είπανε, αλλά ας δούμε τι ακριβώς έγινε.
Μαζεύτηκαν μερικά από τα "μεγαλύτερα" πανκ(ίζοντα) συγκροτήματα (ή μέλη τους) του 80 και κάνανε μια ανυπέρβλητη συναυλιάρα στο "Αν". Το αν είναι μαγαζί.
Τέλος πάντων, η συναυλία δεν ανακοινώθηκε και μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα, και από χέρι σε χέρι κυκλοφορούσαν οι προσκλήσεις για να καταφέρει κανείς να μπει στο μαγαζί.
5 ευρά η πρόσκληση.
Το θέμα μου προφανώς δεν είναι το αντίτιμο(πρωτογενώς), οι γενιά είχαν πάει με 15ευρά είσοδο στο γκαγκάριν, δεν ήταν οι υπόλοιπες μπάντες βεβαίως, αλλά οκ, δεν ξαφνιάστηκα κιόλας.
Πρόσκληση...στόμα με στόμα...γιατί?
Δεν το απαντάω, απλά λέω ότι όλο αυτό βρωμάει και ζέχνει κακομοιριασμένο ελιτισμό και διαχωρισμό στο κοινό. Κι ας τραγουδάνε οι αδιέξοδο όσο θέλουν το "υποκουλτούρα", καθόλου πειστικοί δεν γίνονται. Ξεφτίλα. Φτου.

Ο Χρυσοχοΐδης προσλαμβάνει κι άλλους μπάτσους, δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αυτοί?
Μπορεί να μην ήταν διαβαστερός όσον αφορά το μνημόνιο, αλλά σαν προποτζής μια χαρά το πάει, κι όσοι δεν τον θυμούνταν ή δεν το είχαν παρατηρήσει, θα έχουν κάθε ευκαιρία να (ξανά)βιώσουν τον σοσιαλισμό του σε όλο του το μεγαλείο, είμαι βέβαιος.

Επίσης ειδικό σώμα, πάλι προσλήψεις(;!;), φτιάχνεται -μάλλον- και από το ανάπτυξης, μετά από πρόταση των εμπόρων. Όταν είναι για καταστολή τι ωραία που γίνονται οι προσλήψεις!

Η χρυσή αυγή μπαίνει βουλή λέει (και πιθανό το βλέπω). Μπράβο και εις ανώτερα. Και η "αριστερά" όταν δεν τους κάνει πλάτες και τους προσφέρει ακροατήρια (βλ. Χαλυβουργία) μιλάει για αντιφασιστική βία. Ως άμυνα. Ως άμυνα?!!!!

Και μια που είπα Χαλυβουργία....
Γαμώ τις φάσεις. Και η ανακοίνωση έπειτα εκ περισσού τέλεια.
Ο χρόνος που πέρασε από το γεγονός αγαπητό ποίμνιο δεν άλλαξε τη γνώμη μου για την όλη φάση. Γαργάρα το ΚΚΕ, γαργάρα και οι χαλυβουργοί την ανακοίνωση που σε συγκεκριμένο σημείο λέει:
"Δηλώνουμε ότι οι χαλυβουργοί δεν είναι για τα δόντια της Χρυσής Αυγής και διάφορων άλλων δήθεν επαναστατών."
Και τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ παίρνω τον εμετό μου, τη -συγκρίσιμη με των χρυασαυγιτών- δήθεν επαναστατικότητά μου, την αλληλεγγύη μου, και σε άλλη εκκλησία.
ΟΥΓΚ!

Έχει κι άλλο, το πάνε για απαγόρευση διαδηλώσεων ΚΑΙ μέσω του καμίνη.
Παρένθεση.
Κάθε μα κάθε φορά που ο κόσμος πάει να γλυτώσει από την κακή (όντως αηδία είναι) δεξιά, του κακλαμάνη επί του συγκεκριμένου, έρχεται ένας πασόκος να κάνει όσα η δεξιά δεν τολμούσε/μπορούσε. Το είπα, το λέω και μάλλον αναγκαστικά θα συνεχίσω να το λέω, το χειρότερο είδος καριόλη είναι ο πασόκος.
Κλείνει η παρένθεση.
Εντάξει, για να είμαι ειλικρινής, δεν το βλέπω να πολυσυμβαίνει αυτό με τις διαδηλώσεις, όχι άμεσα τουλάχιστον, δεν έχουν ανάγκη κιόλας με τόσο ύπνο που παίζει.
Το ενδιαφέρον στο άρθρο που βρίσκεται στο σάιτ του "καφετζή δημοκράτη (πασόκου) δημοσιογράφου, που εκδικήθηκε η δεξιά και τον έδιωξε από τη νετ" (ουφ) είναι το εξής:

"Η συγκεκριμένη πρόταση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο προτάσεων που έχει, ήδη, κάνει ή σκοπεύει να κάνει, ο δήμος και αφορούν επιπλέον την άσκηση νόμιμης πορνείας, τα κέντρα δημοσιονομικού ενδιαφέροντος και τα εγκαταλελειμμένα σπίτια."
Τα εγκαταλελειμμένα σπίτια...γιατί είτε γίνονται πορείες είτε όχι, οι καταλήψεις παραμένουν ενοχλητικές εστίες αντίστασης, με τις όποιες προβληματικές έστω, δε θα το λύσουμε τώρα.

...που το κοινωνικό τρόλινγκ (;) συναντάει την διάθεση μου για απεύθυνση, και (γαμώτο!) δεν ανησυχώ καθόλου!

Ας πούμε ότι είναι 10 μάρτη...

2 σχόλια:

Τσουχτρα είπε...

Aς πούμε οτι μπήκαμε στο γήπεδο με εννιάποντη γόβα....


Την ευχή σας....

Papatragos είπε...

Την ευχή και τους ασπασμούς μου αγαπημένο τέκνο :)