Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μόνο ψαλμός.

(και είναι δύσκολο να είναι μόνο ψαλμός...)

Λοιπόν, ένα από τα καλύτερα, αν όχι ότι καλύτερο άκουσα τον τελευταίο καιρό.
Εντάξει δεν είναι όλος ο δίσκος αντάξιος του τραγουδιού που ανεβαίνει εδώ (λέω εγώ) αλλά αυτό το έλιωσα, όταν το πρωτάκουσα έπαιζε ολημερίς.
Πολύ καλή παραγωγή, και καθότι είμαι και αντιεμπορευματικά βλαμμένος εκτίμησα άπειρα που έχουν ελεύθερη συνεισφορά για να το κατεβάσεις, κι αν δεν γουστάρεις πατάς το μηδέν και το κατεβάζεις άνευ αντιτίμου.
Πραγματικά είναι τεράστιο μπράβο η φάση τους.
Και ω ναι, είναι ελληνική μπάντα φίλτατοι!
Εξαιρετικό.
Για να κατεβάσετε το δίσκο τους κλικ ΕΔΩ .

Έλα που δεν μου παίζει το τραγούδι που θέλω για κάποιο ανεξήγητο λόγο.
Κι επειδή δεν έχω σκοπό να βάλω κάποιο άλλο απλά θα λινκάρω το τραγούδι που θέλω.
Εσείς το μόνο που θα κάνετε θα είναι να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ και θα μεταφερθείτε στο youtube να ακούσετε το φοβερό και τρομερό αυτό τραγούδι.

...ολόκληρη ανάρτηση για τη φοβερή μπάντα, το καταπληκτικό τραγούδι και όλα τα σχετικά και ούτε μία αναφορά στο όνομά τους? Κρίμα

One leg mary - a big win for boredom.

Α, κι έχει και η ρόζα της φωτιάς δωράκι για όλους μας, κι αφού στηρίζω τους εγχώριους one leg mary ας στηρίξουμε και τους υπόλοιπους που προτείνεται στην επίσης άνευ αντιτίμου κατεβαζόμενη συλλογή που έφτιαξε η ρόζα. ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να βρείτε το λινκ και να κατεβάσετε τη συλλογή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπάμε ουανλεγκμαίρη τόσο για τις μουσικές και τη στάση τους, όσο και για τις εξαιρετικές αφίσες των συναυλιών τους. και μιας και έπιασες τις άνευ αντιτίμου συλλογές, ορίστε μια τέτχια ονλάην διαθέσιμη της σπιναλόγκα που έχει το speit gazolin και όλη τη ζωή μπροστά της και τελοσπάντων σε γενικές γραμμές είναι συμπαθέστατη αν και πολύ σόλο_πιστολάκι ρε παιδί μου.

~ soundcloud.com/spinalongarecords/sets/this-is-heavy-heavy-heavy ~


βέβαια, για να είμαι ειλικρινής έναν ξεγυρισμένο αφορισμό περίμενα για εδώ και ψαλμό δίπλα, αλλά κάτι μου λέει πως το πρώτο δε θα αργήσει να έρθει να στολίσει κατάλληλα κάπχια Ακατάσβεστα Μοχθηρή Ερημική Ψυχή που στα δάση μοναχικά αλυχτά κρατώντας παλούκια / φορώντας γαντάκια διαλεγεισκιεπαίρνεις. άσε που η ξεκούρδιστη σολ ακόμα μου ακούγεται κάπως ενοχλητική και τελευταία έχω όρεξη για τρου νόηζ καταστάσεις...

όσο για το δεύτερο, ε. Ε ΛΕΩ!

Papatragos είπε...

Κρατιέμαι...ο αφορισμός μου ταλαντεύεται ανάμεσα σε πολιτικό σχολιασμό και (μάλλον τρόλλικες) ατακαριστές σκέψεις.
Είναι από αυτές τις φορές που από τη μία κρίμα που δεν έχω τουίτερ, από την άλλη αν είχα φτιάξει θα είχα (πιθανότατα) εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Κατά τα λοιπά μπορώ να μη διαλέξω τίποτα?...αναγουλιάζω λίγο.
Όσον αφορά το δεύτερο, θα δούμε, είπαμε, δεν υπόσχομαι.

Τώρα για το πρώτο μέρος έχω ήδη εδώ και καιρό βρει αυτό: http://spinalonga.bandcamp.com/
και είμαι κατενθουσιασμένος μπορώ να πω.
Κάπως από την inner ear έφτασα εκεί, δε θυμάμαι πως, αλλά ίσως η σπιναλόγκα που εν τέλει μάλλον είναι περισσότερο κολλεκτίβα και λιγότερο εταιρεία να αξίζει ενός μικρού αφιερώματος.
Θα δούμε.

Όνομα δεν έχεις?Άκου ανώνυμος, πόσο τρου θες να μείνεις?