Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έχεις πρόβλημα;

Πολλά νεύρα, νεύρα επιπέδου β.λεβέντης λέμε τώρα.
Θα βγουν λέει στις πλατείες να στηρίξουν τη διαπραγμάτευση.
Τη διαπραγμάτευση που έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής, κι όχι με την πληρωμή την ίδια, διαγραφές και άλλα προεκλογικά τινά.
Κι εντάξει να βγουν οι συριζαίοι, έχει μία (κομματική - οπαδική) βάση.
Όλοι οι υπόλοιποι που 3 χρόνια τώρα δεν έχουν κουνήσει από τον καναπέ τους;
Φάση, "θα διαδηλώσουμε για το δικαίωμά μας, να εκφράζουν τα συμφέροντά μας και να διεκδικούν τη ζωή μας άλλοι".
Είναι λίγο ασύλληπτο ρε παιδί μου, αντί τόσο καιρό να κάνουν κάτι για τη ζωή τους θα βγουν τώρα μπας και κάνει κάποιος άλλος κάτι για αυτούς.
Επίσης γιατί θα αρχίσω να φρικάρω:
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το κράτος (έστω το αστικό φίλοι του "συγκεντρωτικού" κομμουνισμού ή/και του σοσιαλιστικού κράτους) δεν υπάρχει για να στηρίζει τα δικά σου συμφέροντα, έχεις πρόβλημα. Σοβαρό όμως, όχι τίποτα ελαφρύ, εντάξει; Στο λέω για να μη μου λες μετά.
Δεν ξέρω με ποιό χιουμοριστικό μάλλον τρόπο, πιστεύω όμως ότι αυτή η μπούρδα πρέπει να προβοκαριστεί.

Κι ένα γρήγορο σχόλιο επικαιρότητας, γιατί θα επανέλθω αναλυτικά με τον πανούση, για όσους χαιρόντουσαν που δεν είχε μπάτσους στην αθήνα προχτές, να πούμε ότι είχε συλλήψεις με κουκουλονόμο ύστερα από πέσιμο χ-αυγιτών σε αφισοκολλητές. Και είχε και πέσιμο στη Βύρωνος 3 στην καβάλα


...Το μοναδικό που με κάνει να ξεπερνάω την αηδία που νιώθω για όλη αυτή την πανηγυρική κακομοιριά είναι ότι οι κουτσή μαρία (one leg mary) βγάλανε καινούρια δισκάρα. Δείγμα:




Οκ άργησα λίγο -ελάχιστα- να το πάρω χαμπάρι, αλλά το πήρα και ορίστε φίλτατοι, κατεβάστε, δώστε ό,τι μπορείτε (εάν και εφόσον), χωρίς αντίτιμο το δίνουν τα παιδιά. Για να γίνει όλο αυτό πάτε ΕΔΩ.

Υ.Γ. Θέλει (επιχείρηση) Αρετή και τόλμη ο σοσιαλισμός αγαπητό ποίμνιο.
Υ.Γ.2 Ναι, το αντικρατικό - αντικυβερνητικό μου μένος θα ξεδιπλωθεί με ρεαλισμό και κυνισμό (και κακεντρέχεια αν θέλετε) μπροστά στις μαζικές αυταπάτες και απέναντι στο γενικό κλίμα ανοχής και προσμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: