Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Για να τελειώνουμε με τις μαλακίες.(Charlie Hebdo)




Πριν γράψω οτιδήποτε και για να προλάβω τους βλαμμένους του αντίστροφου ρατσισμού, προφανώς και αυτοί που γίνονται πρόσφυγες/μετανάστες για να γλυτώσουν από τις δολοφονικές δίποδες κουράδες του ISIS δεν είναι στην ίδια "μουσουλμανική" μοίρα. Ούτε όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι.(δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στη θρησκεία, πέρα από την ευθύνη για την ίδια την ανοχή, και τη στήριξη στη θρησκεία...που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα βγάλει φανατισμένα καθίκια που δεν έχει σημασία σε ποιού φανταστικού τους φίλου το όνομα θα σκοτώσουν κόσμο.)
ΑΛΛΑ:
Να τελειώνουμε κάποτε με τις θρησκείες κι όλες τις ανορθολογικές μαλακίες του σάπιου αυτού κόσμου.

-Η μπούργκα δεν είναι πολιτισμική διαφορά.Δεν γίνεται κάποιος έστω προοδευτικός άνθρωπος να υποστηρίζει σύμβολα καταπίεσης και υποταγής, όσο καλά κι αν τα τυλίγεται, όσο πολύ κι αν τα αγαπάει αυτός που τα φοράει.
-Το ραμαζάνι, η φάση δεν τρώω, δεν πίνω (λόγω θρησκείας), είναι τόσο γελοία που ας σκεφτούμε πως θα αντιμετωπίζαμε οποιονδήποτε χριστιανό που θα μας έλεγε τέτοια πράγματα. Το ότι είμαστε αλληλέγγυοι στο μετανάστη ως συνθήκη δε σημαίνει ούτε ανοχή, ούτε υποστήριξη στις επιλογές που κάνει ο κάθε μετανάστης ως άτομο. Δηλαδή, το ότι δε θέλω κάποιος να πεινάει, να τον έχουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κτλ κτλ, δε σημαίνει ότι θέλω να βλέπω τα θρησκευτικά του "έθιμα" να γεμίζουν την κοινωνική πραγματικότητα ή να εξαπλώνονται ως κληρονομική βλακεία... χορταίνω μισαλλοδοξία, φανατισμό και παράνοια και από τους ντόπιους χριστιανοταλιμπάν.
Δε μπορεί λοιπόν δικό μας αίτημα να είναι η δημιουργία τζαμιών, ελευθεριακό αίτημα είναι να γκρεμίσουμε και τις εκκλησίες που ήδη υπάρχουν.Απλά και όμορφα.
Και τέλος για να μην κλειδώσω σε καπς λοκ (αρχίζω να φωνάζω) είναι αναφαίρετο δικαίωμα αν όχι υποχρέωση να χώνομαι και να κοροϊδεύω κάθε βλαμμένο πιστό. Είτε πιστεύει στο χριστό, είτε στον αλλάχ, είτε στο γιαχβέ, είτε στο σατανά, είτε στον σούπερμαν.
Και το να κοροϊδεύεις την οργανωμένη θρησκεία ΕΙΝΑΙ σάτιρα. Γιατί σάτιρα είναι όταν επιτίθεσαι στον δυνατό, και οι θρησκείες (και οι φορείς τους) είναι φορείς δύναμης με διάφορες εκφράσεις και εκφάνσεις.
Το να γράφεις στην άθενς βόις και σε όλη τη αυτή τη μεταμοντέρνα νεοφασίζουσα αηδία που επιτίθεται δια της πλαγίας συντεταγμένα μαζί με το κράτος και το κεφάλαιο δεν είναι σάτιρα, δεν είναι δημοσιογραφία, δεν είναι ελευθερία του λόγου του αδύναμου (γιατί αυτός υποτίθεται πως προστατεύεται από αυτό το γενικόλογο "ελευθερία του λόγου") και πιο αστικό δε μπορώ να στο κάνω.
Η άθενσ βόις, το μέγκα, το σκάι, η σώτη, ο πρετεντέρης είναι με τη μεριά του δυνατού.Έχουν προστασία, ακριβώς επειδή είναι ισχυροί και κινδυνεύουν από τους αδύναμους.
Είναι αυτοί που σήμερα είναι charlie hebdo, αλλά αύριο θα παρακολουθούν ατάραχοι αν όχι αβαντάροντας συγκεντρώσεις για το θρήσκευμα στην ταυτότητα, θα δείχνουν αγανακτισμένοι πίνακες με φαλλούς που χύνουν στο σταυρό μέχρι να κατέβουν από τις εκθέσεις τους, θα συζητάνε για το αν θα έπρεπε ή όχι να καταδικαστεί ο "παστίτσιος", θα δείχνουν ως είδηση την επίσκεψη του πατριάρχη αλλά όχι τον σκοταδισμό που τον συνοδεύει στηλιτεύοντάς τον ή τις ιρανικού τύπου υποδοχές που του ετοιμάζουν με ντεκόρ ανήλικα παιδιά.
Γιατί εμείς είμαστε δυτικοί και πολιτισμένοι....για δες πολιτισμένε δυτικέ μερικά εξώφυλλα του hebdo και για ξαναπές μου πόσο καλύτερος είσαι και πόσο θα άντεχε ένα τέτοιο περιοδικό στην ανεκτική δυτική σου κοινωνία;
Για δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ.
Καταληκτικά: Σκατά σε όλες τις θρησκείες. Σκατά σε όλους του πιστούς. Κι αν κάποιος επιχειρήσει να κατηγορήσει αυτό το ποστ ως: "ρατσιστικό, ισλαμοφοβικό" κτλ κτλ ας έχει κατά νου πως εχθρεύομαι εξίσου κάθε έκφραση της ανθρώπινης βλακείας και παράνοιας, δεν κάνω διακρίσεις.

Αφορμή για όλο αυτό το κατεβατό (που για να είμαι ειλικρινής δεν είχα και πολύ σκοπό να ξανακάνω) ήταν ΑΥΤΟ το σκατοάρθρο που διάβασα στο όμνια(το οποίο λόγω κραξίματος χρειάστηκε διπλό έντιτ)...και το οποίο δεν θα μπω καν στον κόπο να αποδομήσω απλά θα παραθέσω αυτούσια μία φράση:
"...το δήθεν πρόβλημα του ισλαμικού φονταμενταλισμού (στην Μ. Ανατολή)."
Κι αφού ξεράσουμε όλοι μαζί με τον αναδυόμενο πολιτικό καθωσπρεπεισμό ας πάμε παρακάτω:

Δίσκος ολόκληρος και πάλι, πανκ καλό, παλιό, σχεδόν χορευτικό σε φάσεις του, και ω ναι! αμερικάνικο.
wipers - is this real?


EDIT: Το λινκ που υπήρχε κατέβηκε, ξαναβρήκα ένα url με αρκετά λινκ για download, βαριέμαι να τα τεστάρω, δοκιμάστε τα μόνοι σας. ( πριν ανοίξουμε ραρ αρχείο, το περνάμε και ένα τσεκ από αντιβάιρους, ναι; )
Και λινκ για κατέβασμα ΕΔΩ.




2 σχόλια:

Kostas είπε...

Ενημερωτικά : Στο Mediafire το αλμπουμάκι δεν υπάρχει . Βγάζει Invalid File .

Papatragos είπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δυστυχώς αυτό είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά, σε πολλά λινκ για κατέβασμα...όπως φαντάζομαι θα ξέρεις ήδη ;)