Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Τσόκλης.

Να ‘μαι πάλι.
Είναι κάποια θεματάκια που δεν τα έπιασα και θέλω να το κάνω αγαπητέ αναγνώστη.
Ένα βασικό είναι οι δηλώσεις του σπουδαίου αυτού ανθρώπου του πνεύματος, του κυρίου τσόκλη.
Βέβαια πολλά του γράψανε και πολλές απαντήσεις δόθηκαν, με κύριο άξονα τι θα έλεγε αν συνέβαινε αυτό στην κορούλα του…(Συγγνώμη για τον ήχο, ήταν το μοναδικό βίντεο που δεν είχε φλαγκαριστεί.)


Όχι αγαπητέ αναγνώστη, μην τσιμπάς, γιατί αυτό το παράδειγμα είναι κι αυτό αποτέλεσμα της πατριαρχίας και του σεξισμού, ελαφρώς.
Εγώ θα ρωτήσω τι θα γίνει αν βιάσουν τον ίδιο τον κύριο τσόκλη.
Γιατί μπορεί να έχει την «στρέιτ αισθητική» κατά νου όταν κάνει τέτοιες δηλώσεις, όπως και -μάλλον- οι περισσότεροι που απάντησαν σε αυτά που έλεγε, αλλά υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος, με άλλα γούστα και φυσιολογικές ορμές.

Ας πούμε, αρκετός κόσμος είμαι σίγουρος πως, όταν ακούει τόσο έντονα σεξουαλικά κτηνώδη κι επιθετικά λόγια, όταν βλέπει τον ακαταμάχητο τρόπο με τον οποίο κουνάει τα χέρια του την ώρα που μιλάει, όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αρχέγονη -θα τολμούσα να πω- αυτή εκδήλωση του "πάθους" του, όταν αντικρίζει τα σαγηνευτικά γοητευτικά έργα τέχνης του, γίνεται λίγο σαδιστικός παλιόπουστας.
Όχι γκέι, ούτε ομοφυλόφιλος, παλιόπουστας.
Ειδικά αυτά τα γυαλιά που κρεμάει στο λαιμό καβάτζα ο γεμάτος βαρβατίλα αυτός άντρας ενώ φοράει ήδη ένα ζευγάρι… φούντωση (μία φλόγα)!
Ή μήπως η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσικό, και δεν ισχύει το ίδιο σε αυτές τις περιπτώσεις;
Εε;

Γιατί κύριε τσόκλη, η ομοφυλοφιλία είναι κάτι ευρέως διαδεδομένο στη φύση και απολύτως φυσιολογικό…
Από την άλλη. ο βιασμός είναι κάτι εντελώς αρρωστημένο και αφύσικο, ειδικά για πλάσματα που υποτίθεται πως έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν.


Λοιπόν κύριε τσόκλη, άμα σας πετύχει κάποιος τέτοιος και σας σαπακιάσει, μήπως θα φταίει ότι είστε προκλητικός, πολύ περισσότερο μάλιστα από τα «προκλητικά» θύματα με τις κοντές φούστες που η ίδια λογική της πατριαρχίας επέβαλε στα θηλυκά για να φτιάχνεται και να δικαιολογεί κάθε βιαιότητα, κάθε βαρβαρότητα, κάθε υποτίμηση ενάντια στη γυναίκα με μία ηθικιστική προσέγγιση;
Την ίδια που γουστάρει τις "γυναίκες εξώφυλλα", αρκεί να μην είναι η μάνα, αδελφή, κόρη μας, και να μην περπατά πολύ κοντά μας, γιατί είπαμε, άντρες είμαστε και έχουμε ορμές;


Ε, τι λες άντρα που νιώθεις το ξύπνημα της νεότητας;

4 σχόλια:

μια φορα κι εναν τρελο... είπε...

και καλά ο κάθε παπάρας μπορεί να λέει ότι του γουσταρει
το θέμα είναι ότι η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνω εγώ, βρήκε το θέμα τόσο εξαιρετικά ενδιαφέρον που το πρόβαλε σε επανάληψη (πρέπει να το εμπεδώσω φαίνεται, ότι είμαι μια ατυχήσασα που δεν έχει βιαστεί ακόμα)

sure-realism είπε...

Καλά τα λες!!

Μόνο που με νευρίασες για ακόμη μια φόρα (μιας και μου θύμισες την ύπαρξη του) και βγήκα έξω από τα μίνια μου. Και όχι τίποτα άλλο τώρα θα προκαλώ περισσότερο τα βαρβάτα αρσενικά (σαν και του λόγου του)και θα φταίω εγώ.....αν τους γενηθούν ορέξεις.
Άι σιχτίρ τσοκλη


Σε εσένα τις καλησπέρες μου.

Papatragos είπε...

@μια φορα κι εναν τρελο

Όχι, δεν έχει ο κάθε παπάρας δικαίωμα να λέει ότι θέλει, όχι χωρίς απάντηση, χωρίς συνέπειες.

Αν είναι να βοήθησε έναν έστω επίδοξο βιαστή ο λόγος του συγκεκριμένου, μάλλον πρέπει να αναλογιστούμε τη δική του συνυπευθυνότητα -έως και ηθική αυτουργία στο πιο νομικό του-, και όχι του θύματος, όπως λέει σε εκτενέστερη ανάλυση των εμετικών απόψεών του!

Όπως είπες κρατική και όχι δημόσια τηλεόραση, οπότε γιατί να μην προβάλλει μία τέτοια άποψη, αυτή είναι η βαθύτερη ουσία τους.
Να μας βιάζουν, με κάθε δυνατό τρόπο...δεν εκπλήσσομαι!

Μην εμπεδώσεις τίποτα, αυτοί να εμπεδώσουν ότι ο παλιός αυτός κόσμος θα τελειώσει, κι αυτοί μαζί του.
:*

@sure-realism

Γιατί ΑΚΟΜΗ μία φορά βρε, πότε άλλωτε υπέπεσα σε αυτό το ατόπημα να σε εκνευρίσω?

Βγες από όπου θες, ούτως ή άλλως για τέτοια μυαλά πάντα εσύ θα φταις!

αϊ σιχτίρ = αντε γαμήσου αν δε σφάλω...επικίνδυνες ευχές σε τέτοιους τύπους!

Και τις δικές μου καλησπέρες φυσικά :)

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχει σύγχυση γράφει αυτή κ εμένα με κάνει στην άκρη!

"για ακόμα μια φορά" νευρίασα με το συγκεκριμένο αυτό θέμα..
δε με νευρίασες εσύ.

bb

sure-realism