Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ο (εθνικο)Σοσιαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Κράτος - παρακράτος σφιχταγκαλιασμένο

Επιτέθηκαν τα ματ στους μετανάστες μετά το τέλος της πορείας αλληλεγγύης.
Τραμπουκίζουν οι δημοτόμπατσοι τους Ιρανούς αιτούντες πολιτικό άσυλο, στους οποίους αρνούνται από το εκαβ να στείλουν ασθενοφόρο, παρόλο που είναι απεργοί πείνας, μερικοί εκ των οποίων με ραμμένα στόματα.
Συγχρόνως φασιστοσυμμορίες επί ώρες επιδίδονται σε ρατσιστικά πογκρόμ με την ανοχή και συγκάλυψη της αστυνομίας, του επίσημου κράτους.
Ο λοβέρδος, όχι απλά σιγοντάρει, αλλά συμπληρώνει το μπουμπούκο μέσα στη βουλή, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τις τρύπες του δημόσιου συστήματος υγείας στους (ανασφάλιστους) μετανάστες!

Παράλληλα, οι διώξεις του κράτους ενάντια σε όσους το εχθρεύονται, τόσο με ατομικό κυνήγι(τι λινκ να πρωτομπεί), όσο και ποινικοποιώντας την πολιτική σκέψη εντείνονται.
Η καταστολή κάθε μορφής διαμαρτυρίας, από τις καταλήψεις, μέχρι τις απεργίες, οι επιθέσεις ενάντια στους συμβασιούχους μας προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς η κλιμάκωση της έντασης με την οποία έχει επιλέξει το κράτος να επιτίθεται θυμίζουν σίγουρα άλλες εποχές.
Δυστυχώς η ένταση της αντίστασης φαίνεται να είναι αντιστρόφως ανάλογη!
Οι μάσκες έπεσαν και πέφτουν, αναμένουμε τα τανκ στο δρόμο, στην τηλεόραση τα έχουν ξαμολήσει ήδη.

Η ανεργία, η φτώχεια, η ανέχεια, ο φόβος, όλα όσα με την αγαστή συνεργασία του κράτους ρίχνουν τα λαϊκά στρώματα στο κρεβάτι της ακροδεξιάς επελαύνουν στην καθημερινότητα και δυστυχώς η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται..

Αργούν άραγε οι νύχτες των κρυστάλλων?


2 σχόλια:

Kakos Lykos είπε...

Καλά το ίδιο σχόλιο, για τη "Νύχτα των κρυστάλλων" έκανα και εγώ κάπου χθες.

τουλάχιστον είμαστε δύο οι ... Κάσσάνδρες


Υ.Γ. :Με τον ύπνο που πέφτει μάλλον πρέπει να ονομαστεί "Νύστα των κρυστάλλων" βέβαια...
Υ.Γ. 2: Τεμπελιάζουμε? Κανα τραγουδάκι καινούριο?

Papatragos είπε...

Χα, ναι το είδα, και με διαφορά λίγων λεπτών μάλιστα :)!

Έφτασεεεεεε....